Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Imo Puls
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii imobiliare pentru cumparatori
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iti garantam siguranta tranzactiei imobiliare

Este obligatoriu ca tranzactia de vanzare-cumparare sa se desfasoare respectand toate normele si procedurile legale, in conditii de maxima siguranta pentru parti. In acest sens, verificarea documentelor devine o sarcina pe cat de importanta, pe atat de complicata pentru un cumparator neavizat. Apeland la serviciile ImoPuls, vei beneficia si de aceasta facilitate in cadrul pachetului personalizat pe care ti-l vom oferi. Avem grija sa fie cuprinse acele clauze care te securizeaza atunci cand se stabileste cadrul de desfasurare a tranzactiei.

Iti obtinem o valoare cat mai buna
Etapa de negociere a pretului este etapa de maxima incarcatura emotionala si nervoasa in cadrul procesului de cumparare a unui imobil. Specialistii ImoPuls vor negocia pentru tine cel mai bun pret posibil si cele mai bune conditii de plata, tinand cont de mai multe aspecte, beneficiind de informatii valoroase despre imobilele pe care le au in portofoliu si folosind tehnici de negociere specifice.

Te ajutam sa tranzactionezi intr-un timp cat mai scurt
Specialistii ImoPuls vor stabili cu tine un program organizat de vizionare si vor comprima la maxim intervalul de timp necesar acestei etape. Iti vor oferi servicii complementare: asistenta financiar-bancara si consiliere juridica. Vor programa intalnirile cu birourile notariale, reprezentantii bancilor participante la tranzactie, vor sincroniza in asa fel agendele tuturor, incat fiecare etapa sa dureze cat mai putin. Ne vom ocupa de fluxul actelor intre toate partile implicate in tranzactie (cumparator, vanzator, banca, birou notarial, institutiile statului dupa caz, etc.) astfel incat tranzactia sa se intample intr-un timp cat mai scurt.

Te ajutam in intocmirea tuturor documentelor necesare tranzactiei
Consilierii ImoPuls te vor asista pe parcursul intregului proces de cumparare a imobilului tau, te vor ajuta la intocmirea tuturor documenteleor necesare tranzactiei (promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, antecontract notarial, contract de vanzare, etc.)

Construim relatii de incredere
Specialistii nostri vor lucra pentru tine, nu pentru comision, in directia satisfacerii nevoilor tale locative. Comisionul va veni ca o consecinta a activitatii bine-prestate, in spiritul relatiei de castig-castig. Te vor asista pe parcursul intregului proces de cumparare a imobilului tau.

Iti punem la dispozitie cunostinte tehnice, financiare si juridice
Consilierii ImoPuls, datorita experientei si pregatirii specifice, o sa te informeze legat de detaliile tehnice generale, de starea instalatiilor termice si electrice, starea peretilor, starea generala a blocului, vecinatatile, etc. Te vor ajuta sa gasesti cea mai avantajoasa modalitate de finantare pentru tine. Specialistii nostri sunt in masura sa-ti prezinte, sau sa solicite in numele tau, lista de documente necesare pentru identificarea imobilului, a proprietarilor, a viciilor juridice (daca acestea exista) si a oricaror alte aspecte pe care tu, cu siguranta ai dificultati in a le descoperi.

Te tinem la curent cu ceea ce se intampla in piata si pretul proprietatilor concurente
Specialistii nostri au experienta si sunt conectati la pulsul si dinamica sectorului in care activeaza si iti vor oferi informatii pretioase legate de tendinta preturilor din piata, de modificarile legislative care au loc, perioada cea mai potrivita pentru a face o achizitie. Specialistii ImoPuls te vor ajuta sa cumperi cel mai bun imobil, identificand atat nevoile tale actuale de locuire, cat si pe cele din viitorul apropiat. Astfel nu vei fi nevoit sa iti schimbi imobilul mai devreme decat ti-ai propus, doar pentru ca planurile tale s-au modificat intre timp.

Contracte utilitati.
Ca si serviciu postvanzare, am venit in intampinarea dumneavoastra, pentru a nu mai fi nevoie sa stati la cozi, cu transferarea contractelor de utilitati (electricitate, gaz) pe noul proprietar. Ne ocupam noi si de acest aspect.
Din Gura in Gura